Kontakt@smartybags.dk

Moms

Når du handler hos Smartybags er alle varer uden moms, vi sælger også kun til privatpersoner. 

Bestilling    

Når du handler hos Smartybags skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@smartybags.dk.

Der kan gå op til 14 dage efter du har lavet din bestilling til du får din vare, da ikke alle tasker er færdigproduceret.

Ekspedition
Du må regne med 10 til 14 dages ekspeditions tid + post danmark's leveringstid. Det skyldes, at vi sideløbende med Smartybags.dk  har et almindeligt liv med fuldtidsarbejde med skiftende arbejdstider, børn, hund og en stor vennekreds, vi heller ikke vil forsømme.

Vi håber på jeres forståelse.

Betaling

Når du bestiller varer hos Smartybags kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

  • PayPal
  • Bankoverførsel

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Jyske Bank: Regnr. 7257 kontonr. 0001373322

Bestillingen skal foregå på mail: smartybags.dk, når du betaler med bankoverførsel.

Levering

Ordre hos Smartybags leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse.

Normalt ekspederes din ordre løbet af 2 til 14 hverdage efter vi har modtaget betalingen. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark kan Smartybags dog ikke drages til ansvar.

Fragt

Dine køb FORSENDELSE I DANMARK

Dine køb vil uanset mængde blive tillagt et gebyr på 32,00 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med Post Danmark.

Porto til Eu lande/Færæøerene/grønland samt øvrige lande bedes kontakte Smartybags for nærmere information.

Fortrydelsesret

Hos Smartybags.dk har du 14 dages fuld returret - gældende fra den dag, du modtager varerne. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du sende en mail til kontakt@smartybags.dk hvor du henviser til ordre ID og begrunder hvorfor du vil returnerer / ombytte dit køb. Herefter skal du blot returnere varen ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen af varen. Alle varer der sendes retur skal være forud aftalt. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købssummen til din konto.

tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

REKLAMATIONSRET

Alle varer købt hos Smartybags.dk er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsfrist. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage der opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slid.

Pumpetaskerne kan holde til meget, men de bliver slidte (de kan blive slidt på kanterne - hvor knappen sidder på bukserne - de klare vinyl ruder bliver slidt af tryk). Dette er ikke fejl, men blot slid på stoffet efter meget brug.

Vær forsigtig, undgå varme og skarpe genstande i nærheden af det klare vinyl i ruden. Desværre kan ruden ikke udskiftes på grund af den måde den er syet ind i tasken på.

Det er ideelt at bruge mere end en pumpetaske ad gangen, for at forlænge deres levetid (f.eks en til leg, en til natten, en til sport, en til særlig lejligheder osv.) Hvis du har brug for ekstra holdbarhed bestil i cowboy-stof.

Vi forsøger balancere behovet for holdbarhed med komfort og de stoffer vi tilbyder.

Lynlåsen kan blive slidt eller være beskidt (et gammel husråd) tag noget stearin og kør det frem og tilbage på lynlåsen.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Smartybags`s kundeservice:

Mail: Kontakt@ Smartybags.dk

Smartybags dækker ikke de fragtomkostninger, der måtte være i forbindelsen med en reklamation.

Ved returnering og reklamation skal varen sendes til:

Smartybags I/S

Majbølvej 12

6470 Sydals.

Fortrolighed

Smartybags vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på smartybags hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra

• Hvordan finder de besøgende vores side

• Hvilken browser bruger de besøgende

• Hvilken skærmopløsning har de besøgende

• Hvilken side kommer den besøgende ind på

• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra

• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden

• Hvor mange side ser den besøgende

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk