Kontakt@smartybags.dk

 

Hvem er vi:

Vi er to piger, der har vores egen lille hyggelige netshop, Smartybags, som har eksisteret siden 2011.

Mit navn er Jette, og Ideen til Smartybags opstod da min datter fik konstateret diabetes 1, i 2010. Da hun fik insulinpumpe opdagede jeg at der ikke var et marked, der kunne dække vores behov. I et kreativt samarbejde med Anja, udviklede vi ideen til Smartybags.

Formålet med Smartybags, er at sikre at børn/unge med diabetes har muligheden for at kunne bærer pumpen i en funktionel, og lækker designet pumpetaske, der vil gøre deres aktiv hverdag nemmere. Diabetes er en del af barnet eller den unges hverdag, derfor er pumpetaskerne en del af beklædningen. Vi synes, det er vigtigt at kunne vælge en taske til enhver lejlighed.

Men vi er slet ikke færdige endnu - der er stadig mange varer og kreative ideer, som i den kommende tid vil blive præsenteret her på siden. Har du nogle gode ideer eller særlige behov og ønsker høre vi gerne fra dig.

Smartybags.dk er en hjemmeside, der drives som ren fritidsaktivitet, hvor andre samler frimærker eller dyrker sport. Derfor må du regne med 10 til 14 dages ekspeditions tid + post danmark's leveringstid. Det skyldes, at vi sideløbende med Smartybags.dk  har et almindeligt liv med fuldtidsarbejde med skiftende arbejdstider, mand, børn og hund, vi heller ikke vil forsømme.

Vi håber på jeres forståelse.

Så af hjertet velkommen – vi glæder os meget til at handle med dig…….

De bedste hilsner

Anja & Jette

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk